Baloni prodaja i dekoracijamm, Beograd


Prodavnica za prodaju balona Balon Shop posluje preko Interneta. Kod nas možete poruciti sve oblike i velicine latex balona, folija balona i bubble balona. Latex baloni se prodaju u standardnim bojama ali i onim nešto neobicnijim poput pastelnih i metalih nijansi. Balene latex ili poznatije kao obicne gumene balone možete poruciti u više velicina od kojih je standardna velicina od 11". Folija blaone prodajemo u razlicitim oblicima, dizajnu i velicini. Najpoznatiji folija baloni su baloni u obliku crtanih junaka, baloni u obliku srca, brojeva ili slova.

Profesionalan tim vam stoji na rasolaganju za sve vrste dekoracije balonima bilo da je u pitanju rodjendan, vencanje i bilo koja druga svecanost. Prilikom dekoracije baloni se pune helijumom ili vazduhom u zavisnosti od željenih obliko koji žele da se postignu.

Pored navedenih usluga Baloni Balon Shop vrši pouzdanu i brzu dostava buketa balona za sve prilike na kucnu adresu u Beogradu. Buket od balona je idalan nacin da obradujete dragu osobu.
Email Adrese:
  • baloniprodaja@gmail.com
Telefonski brojevi:
Telefon1 0644189787
Tagovi
Baloni
Balon shop
Baloni prodaja

Profili

N.P. PANIC TRADE DOO
BRAKE PARTS DOO
Spektol doo
Spa intimo centar Beograd
TeshaDesign